我的幸福青春
我的幸福青春
我的幸福青春

我的幸福青春

As Happy as Possible
法國 France 2019 / color / 92 mins
輔12

★  2019年坎城影展ACID單元正式入選
★  盧卡諾影展獲獎導演新作
★  「迷人而感傷,以幽默詩意的方式闡述重要議題。」- 好萊塢報導者

導演:亞倫勞斯 Alain Raoust

Salome在多年之後返回老家村莊打工度假,擔任偏遠地區垃圾場僱員,住在一個舊建築工地的拖車裡。青春叛逆的她不時惹上事端,她認識新朋友,也遇見老朋友,其中有為了尋找新生活而出走的電視實境秀主角,還有在巔峰狀態下選擇休息的憂鬱症自行車手。大家因為共同的渴望而相聚,尋找重生、改變和瘋狂一下的機會。

 

Salomé lands a summer job in the junkyard of a village in Southern France. In this timeless place, her rebellious adolescence catches up with her. She meets friends, old and new, who all share the same desire to build a way of life far from any social order.

 

台北

Taipei

National Chengchi University
270114教室

台北

Taipei

National Taiwan University
第二學生活動中心306 室

台北

Taipei

Eslite Xin-Yi store